- PUBLICITAT -

CN | Aida

La Conselleria de Sanitat ha posat en marxa una nova experiència per millorar l’atenció als pacients als centres de salut. Aquesta iniciativa consisteix en la instal·lació d’una màquina d’orientació a l’entrada dels ambulatoris. Aquesta distribuïdora de números té l’objectiu d’informar al centre que el pacient ja es troba a les instal·lacions i proporcionar-li un número d’atenció.

A partir de hui, el Centre de Salut de Castelló ha incorporat aquesta innovadora distribuïdora, situada a l’entrada a mà dreta. Per tal que la màquina funcione correctament, és necessari portar el DNI o el CIP i mostrar-lo a l’aparell. Una vegada identificat, la màquina proporcionarà un número que el pacient haurà de conservar fins que siga cridat per ser atés.

La salut és més important que el temple

Aquest sistema busca millorar l’organització del centre i garantir que el personal sanitari estiga informat en tot moment de la presència dels pacients. Així mateix, es facilita l’orientació dels pacients dins del centre, fent més àgil i eficient el procés d’atenció.

Pel que fa a les cites prèvies, extraccions i urgències el procediment de sol·licitud i tractament es manté igual. La diferència principal és que, en arribar al centre de salut, els pacients amb cites prèvies hauran de dirigir-se a la màquina per obtenir el seu número d’atenció, mostrant el DNI o el CIP.

És important recordar portar el DNI o el CIP quan es visite el centre de salut per assegurar que la distribuïdora de números puga identificar correctament al pacient i proporcionar el número d’atenció necessari. Aquesta iniciativa representa un pas més cap a la modernització i millora dels serveis sanitaris a Castelló.

Centre de Salut de Castelló
- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací