- PUBLICITAT -

CN | Aida

Una Crida a la Consciència Col·lectiva

El pròxim dijous 25 de juliol de 2024, l’Associació de Dones Progressistes Angelina González de Castelló ha organitzat una Nit de Vigília a la plaça de l’Ajuntament de Castelló amb el lema ‘Per elles, per nosaltres, PER TU’. Aquesta vigília començarà a les 22.00 h i pretén ser un acte de record i protesta davant la xifra alarmant de dones assassinades per violència de gènere en el que va d’any.

Un any marcat per la tragèdia

En el transcurs del 2024, Espanya ha vist un augment dramàtic en el nombre de dones assassinades per violència de gènere. Fins ara, les dades mostren que moltíssimes dones han perdut la vida a mans de les seues parelles o exparelles. Aquestes tràgiques pèrdues han sacsejat la societat i han encés la necessitat d’accions més contundents i efectives per protegir les víctimes i prevenir la violència de gènere.

Una vigília per la memòria i la Justícia

L’Associació de Dones Progressistes Angelina González fa una crida a tota la ciutadania de Castelló i dels pobles del voltant a participar en aquesta Nit de Vigília. Demanen a tots els assistents que vagen vestits de negre i porten un siri com a símbol de llum i esperança per a un futur lliure de violència. Durant la vigília, es llegirà un manifest que expressarà el dolor i la indignació davant aquests assassinats, així com la determinació de la societat per lluitar contra la violència de gènere.

Dones i homes

Assistir a aquesta concentració és important per diverses raons:

Honorar la Memòria de les Víctimes: Cada siri encès representa una vida perduda, una família trencada i un record que no ha de ser oblidat.

Mostrar Solidaritat i Suport: La presència de la comunitat demostra a les víctimes i les seues famílies que no estan soles i que la societat està unida en la lluita contra la violència de gènere.

Reclamar Canvis Urgents: És una oportunitat per exigir mesures més efectives per protegir les dones i prevenir futurs assassinats. La veu de la ciutadania pot influir en les polítiques públiques i accelerar les reformes necessàries.

Fomentar la Conscienciació: Actes com aquest ajuden a sensibilitzar la població sobre la gravetat de la violència de gènere i la necessitat d’actuar a tots els nivells.

La Importància de l’acció comunitària

L’Associació de Dones Progressistes Angelina González insisteix en la importància de l’acció comunitària i el suport mutu per fer front a la violència de gènere. La vigília no només és un acte de record, sinó també un crit col·lectiu per la justícia i la protecció de les dones. És una oportunitat per reflexionar sobre el paper de cadascun en la lluita contra aquesta xacra social i per comprometre’s a construir un futur més segur i just per a totes les persones.

La Nit de Vigília a la plaça de l’Ajuntament de Castelló de segur que serà un moment de gran impacte emocional i social. El dijous 25 de juliol a les 22.00 h, la plaça s’omplirà de llum, esperança i determinació. Per elles, per nosaltres, per tu: no falteu a aquesta cita per la justícia i la dignitat.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací