- PUBLICITAT -

CN | Aida

El Foto Fòrum Castelló anuncia la inauguració de la seua nova exposició, ‘Fent Memòria’, una col·lecció de fotografies creades pel soci Joan Miquel Galve Romero. L’esdeveniment tindrà lloc aquest pròxim divendres 26 de juliol a les 20.00 hores al mercat de Castelló.

‘Fent Memòria’ és una col·lecció que reflecteix el talent i la visió artística de Joan Miquel Galve Romero, capturant moments i paisatges que evoquen records i emocions. Les fotografies presentades en aquesta exposició prometen transportar als visitants a través del temps i l’espai, oferint una perspectiva única sobre la memòria i la història.

Tot i que l’organització no ha informat de la durada de l’exposició, es recomana als interessats que no es perden aquesta oportunitat per gaudir d’una experiència visual inoblidable. El mercat municipal de Castelló serà l’escenari perfecte per a aquesta exposició, combinant l’ambient dinàmic del mercat amb l’art fotogràfic.

No dubteu a visitar l’exposició ‘Fent Memòria’ i descobrir les obres de Joan Miquel Galve Romero. Una cita imprescindible per a tots els amants de la fotografia i l’art a Castelló.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací