- PUBLICITAT -

L’Alcúdia celebra una vetlada memorable amb l’Agrupació Musical de Veterans de la Ribera del Xúquer i la Societat Unió Musical Santa Cecília de Guadassuar, destacant la trajectòria del músic Salvador Oliver

CN | Aida | Galeria de fotos i vídeo Joanjo Puertos

El passat dissabte 20 de juliol, a les 19.30 hores, el Saló Artístic de l’Alcúdia va acollir un concert especial dins de la XXI Campanya d’Intercanvis Musicals. Aquest esdeveniment va reunir l’Agrupació Musical de Veterans de la Ribera del Xúquer i la Societat Unió Musical Santa Cecília de Guadassuar, oferint una vetlada plena de música i emoció.

Societat Unió Musical Santa Cecília de Guadassuar
Agrupació Musical de Veterans de la Ribera del Xúquer

L’Agrupació Musical de Veterans de la Ribera del Xúquer va comptar amb la participació destacada dels músics castelloners José Vte. Someño, José Alfonso i Eduardo Martorell, així com Manolo Rei González d’Alberic, qui manté una estreta relació amb Castelló. La Societat Unió Musical Santa Cecília de Guadassuar, dirigida per Ferrán Berberá Cabrera, va mostrar el seu talent en una actuació memorable. L’Agrupació de Veterans, sota la batuta de Jorge Juan Primo Nogués, va interpretar amb mestria una selecció d’obres que van captivar el públic.

Durant el concert, es va felicitar el músic de Guadassuar Salvador Oliver, de 88 anys, que va participar activament en l’actuació i recentment va ser guardonat als Premis Pentagrama Ribera juntament amb el castelloner Raúl Seguí. Aquest reconeixement posa en valor la seua trajectòria i dedicació a la música.

Entre les obres interpretades, es van destacar el pasdoble “Goya” de Julian Palanca, “ABBA Gold” amb arranjaments de Ron Sebregts, el pasdoble “Paco Gimeno” de David Romero, “La leyenda del Beso” de Soutullo i Vert, i “La Lagartijilla” pasdoble de JM Martin Domingo, entre altres. Cada peça va ser rebuda amb entusiasme pel públic, que va gaudir d’una vetlada plena de talent i passió musical.

La Campanya d’Intercanvis Musicals, creada per la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV), té com a objectiu la promoció musical i la interrelació entre les diferents agrupacions de les entitats participants. A més de la FSMCV, la campanya inclou la Federació de Cors de la Comunitat Valenciana (FECOCOVA), la Federació de Folklore de la Comunitat Valenciana (FFCV), la Federació Valenciana de Dolçainers i Tabaleters (FVDiT) i la Federació d’Orquestres i Rondalles de Pols i Pua de la Comunitat Valenciana (FORPPCV). Aquest projecte està patrocinat per l’Institut Valencià de Cultura (IVC), que dona suport a la cultura i la música del nostre País.

Galeria de fotos del concert de Joanjo Puertos

Agrupació Musical Veterans Ribera del Xúquer 2024_50

El concert va ser una mostra brillant de la riquesa musical de la nostra terra i un homenatge als músics que, tant joves com veterans, amb la seua dedicació, mantenen viva la tradició musical valenciana.

Vídeo amb pinzellades del concert

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací