- PUBLICITAT -

Es disparen les temperatures [Vídeo]

CN | Jordi Payà

A partir de hui tornen els avisos per calor al País Valencià.

Estem a les portes de la primera ona de calor de l’estiu de 2024 amb un ascens constant, progressiu i contundent de les temperatures que tocarà sostre el pròxim dissabte quan els termòmetres arribaran als 45-46 als observatoris del centre del País.

Flor de cactus, planta, de famílies i de gèneres molt diversos, de tija carnosa, simple o ramificada, globulosa o cilíndrica, a vegades comprimida i articulada, de fulles transformades sovint en espines i de flors, molt generalment solitàries, grans i de colors vistosos, utilitzada en jardineria.

Els primers avisos arriben hui a les comarques de l’interior de València i afecten en diagonal bona part de la Península des del sud-oest fins al nord-est.

Les nits són caloroses i ben humides fent difícil dormir i al centre del dia el sol ‘picarà’ amb força portant les temperatures als 35-39 graus al centre i per l’interior mantenint-se entre els 32 i els 33 graus a la costa.

Es fan més generals els avisos per a demà divendres i les zones amb avís taronja són més que hui. La calor es consolida al sud-oest centre i nord de la Península i avança cap a l’est.

Dia dur de passar el de demà divendres amb pocs núvols al cel i calor intensa per tot arreu.

Però, el dia de més calor serà dissabte quan els termòmetres registren el dia més calorós del que portem d’estiu amb màximes que podran superar els 45 graus al centre i per l’interior i quedaran per damunt dels 35 graus a la costa.

Agrairem acabar el cap de setmana amb menys calor i començar la setmana que ve amb temperatures un poc més baixes.

Passeu bon dijous… ploga o faça sol, faça fred o calor

Jordi Payà

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací