- PUBLICITAT -

El mestre i músic de Castelló rep el reconeixement per la seua dedicació a la Societat Musical Lira Castellonera en la II Gala de la Música de la FSMCV 2024

CN | Aida | Fotos i vídeo Eugenio Espi

El castelloner, mestre i músic Raül Seguí Penades va ser guardonat ahir als Premis Pentagrama Ribera Alta 2024 en la categoria “Dedicació a la seua Societat Musical”. Aquest reconeixement li va ser atorgat per la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) en la II Gala de la Música, celebrada ahir, dissabte 6 de juliol de 2024 a la Casa de la Cultura de L’Alcúdia.

La gala, que enguany celebrava la seua segona edició, va tenir la seua primera edició l’any passat al 2023 a l’auditori Rex de Castelló. Des de CN volem felicitar la SM Lira Castellonera i, especialment, a Raül Seguí Penades per aquest merescut reconeixement. Raül ha estat una peça fonamental en la trajectòria de la SM Lira Castellonera durant els últims 50 anys.

Moltes gràcies, Raül, pel teu treball incansable i la teua actitud positiva. La teua dedicació ha inspirat generacions de músics i ha enriquit la nostra comunitat musical. El teu compromís amb la música i la teua passió per compartir-la són un exemple per a tots nosaltres. Enhorabona per aquest merescut premi.

- PUBLICITAT -

Un comentari

  1. Enhorabona Raül. Eres un grandiositat professional company mestre i persona
    Et mereixes això i més
    Enhorabona

Comments are closed.