- PUBLICITAT -

CN | Aida

Aquest dissabte, la calor i la basca seran les protagonistes arreu del País Valencià, amb cels pràcticament sense núvols. Les temperatures màximes continuaran elevades, amb valors que podrien superar els 35 graus a les zones del centre i interior.

Previsió per a diumenge: temperatures més baixes però ambient pesat

Diumenge, les màximes es mantindran altes, assolint de nou o superant els 35 graus en moltes àrees del centre i interior del territori. Tot i això, durant la nit i matinada caldrà estar atents al cel del nord del País Valencià per a detectar un possible augment de la humitat i l’arribada de pluja des del nord.

La jornada dominical es presenta gris, amb molta basca i possibilitat d’algunes gotes. Les temperatures baixaran lleugerament, però l’ambient continuarà sent pesat i molt ‘pegalós’.

Inici de setmana amb núvols i sol

Dilluns, es preveu una presència important de núvols baixos durant el matí a la costa, però a mesura que avance el dia, el sol acabarà dominant. Dimarts, el dia començarà amb alguns núvols baixos a la costa, però finalment el cel es mostrarà clar i assolellat, amb temperatures més altes que les dels dies anteriors.

Recomanacions

Es recomana a la població que prenga precaucions davant d’aquestes condicions meteorològiques, especialment hidratant-se adequadament i evitant exposicions prolongades al sol durant les hores centrals del dia. Els canvis previstos en la meteorologia podrien alleujar lleugerament la sensació de calor a partir de dilluns, però la precaució continua sent essencial.

- PUBLICITAT -