- PUBLICITAT -

 

El pròxim dimecres 22 de gener de 2020, a la llar dels Jubilats a les 16.00 h es realitzarà una xerrada anomenada ‘Xarxa de Punts Segurs’, aquesta encara que està dirigida a tota la ciutadania castellonera, està adaptada especialment per als punts de comerç local. La xerrada tindrà una duració entre 35 i 40 minuts.

Aquesta xerrada és una iniciativa de la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Castelló i la Mancomunitat de la Ribera Alta i està emmarcada en les mesures proposades pel Pacte d’Estat contra la Violència de Gènere, pacte que s’ha posat en marxa per a oferir a la ciutadania un espai d’informació segur per a actuar davant casos de possibles perills i agressions per motius de gènere.

PUBLICITAT

Els Punts Segurs estan dirigits principalment als comerços de Castelló, ja que poden ser un punt d’encontre de la ciutadania, d’aproximació amb la persona i d’ajuda mútua entre la ciutadania i les seues necessitats, aquests punts poden exercir distintes funcions, poden ser punt d’informació i sobre tot ser espais de seguretat i protecció davant qualsevol mena d’agressió. Així, el comerç actua com a Punt Segur acollint la víctima i protegint-la de possibles agressions al mateix temps que contacta amb els serveis d’emergència i atén la víctima fins la seua arribada.

Si tens un comerç pots ser un ‘Punt Segur’ us hi esperem!!!

- PUBLICITAT -