- PUBLICITAT -

L’Auditori Rex acollirà demà l’audició de final de curs amb més de 140 alumnes que celebren un any rècord per a l’Escola de Música La Lira

CN | Aida

El dijous 20 de juny, a les 18 hores, l’Auditori Rex serà l’escenari de l’audició de final de curs de l’Escola de Música La Lira de la Societat Musical Lira Castellonera. Amb el títol “Queen VS Beatles”, els assistents podran gaudir de les melodies més conegudes d’aquests dos icònics grups de la història de la música moderna.

Fotos d’arxiu de l’escola La Lira

Un curs excepcional

Aquest curs 2023/24 ha estat especialment notable per a l’Escola de Música La Lira, que ha aconseguit una matrícula rècord de més de 140 alumnes. Aquesta tendència positiva sembla que continuarà el pròxim curs, ja que actualment ja compten amb 130 alumnes inscrits per al 2024/25. Aquest augment en la matrícula reflecteix la importància de la música a Castelló i la confiança de les famílies en la formació musical, que no només millora les habilitats psicomotrius, la concentració i la memòria dels infants, sinó que també enriqueix les seues habilitats socials i creatives.

Els alumnes de La Lira passen a formar part de la Societat Musical Lira Castellonera, una associació cultural amb més de cent anys d’història, compromesa amb l’excel·lència artística i la promoció de la cultura musical a Castelló.

Matrícula oberta per al nou alumnat

Encara que el curs acadèmic arriba a la seua fi, l’Escola de Música La Lira romandrà oberta durant tot l’estiu per a matricular nou alumnat per al curs 2024/25. Aquesta és una excel·lent oportunitat per a xiquets, xiquetes i adults que vulguen iniciar els seus estudis musicals en un centre de referència.

L’Escola de Música La Lira convida tot el poble de Castelló a assistir a l’audició de final de curs i desitja a tothom un estiu ple de música i alegria.

- PUBLICITAT -