- PUBLICITAT -

Continuem Cuinant la Història II

CN | Tabala

Aquest mes, en la segona entrega de “Cuinant la Història”, tenim l’oportunitat de descobrir una recepta dolça i tradicional de la mà d’Alexandre Soler i Gema Lamata, mare i fill. Aquesta entrega se centra en la Fabiola, un deliciós dolç típic que la iaia d’Alex preparava quan hi havia visita a casa.

Una Recepta amb Història

Alexandre i Gema ens porten a la seua cuina per ensenyar-nos a fer aquesta recepta senzilla i saborosa que forma part de la seua història familiar. La Fabiola, amb els seus ingredients bàsics, però combinats de manera perfecta, ens transporta a moments de reunió i hospitalitat, on cada visita se celebrava amb aquest dolç tan especial.

Un Tast de Tradició

La Fabiola és més que un postre; és una mostra de com les receptes passen de generació en generació, mantenint vives les tradicions i els records. Alexandre i Gema ens guien pas a pas en la preparació, assegurant-se que qualsevol persona, independentment de la seua habilitat a la cuina, puga recrear aquest dolç a casa seua.

Proveu-ho a Casa

S’atreviu a fer-la? No us perdeu el vídeo complet a YouTube, on podreu seguir la recepta detallada i alguns consells útils per assegurar-vos que la vostra Fabiola siga un èxit.

Ací baix podeu veure el vídeo

Bon profit!

Amb aquesta sèrie de vídeos, “Cuinant la Història” continua explorant les arrels gastronòmiques que ens uneixen i ens recorda la importància de preservar i compartir les nostres tradicions culinàries.

#Tabalà #CuinantLaHistoria #cuerpoeuropeodesolidaridad #IVAJ #VoraRiu #OlisPromesa

- PUBLICITAT -