- PUBLICITAT -

L’Associació Criant a Castelló amb la col·laboració de L’Escola de Música La Lira, ha organitzat una emocionant jornada per a descobrir la música amb els més menuts

CN | Aida

L’activitat, que tindrà lloc el dissabte 15 de juny de 9.30 h a 11.00 h, està destinada a pares, mares, fills i filles que vulguen conéixer de prop el món de la música i els beneficis que aporta.

La música més que una extraescolar: Un món de possibilitats

“La Música” és molt més que una activitat extraescolar. Formar part de la Societat Musical La Lira, amb més de cent anys d’història, ofereix als xiquets i xiquetes una oportunitat de desenvolupar la seua capacitat intel·lectual i sistema psicomotriu, potenciar la seua creativitat i millorar les seues habilitats socials. Aprendre música no només és divertit, sinó que pot convertir-se en una autèntica i apassionant professió en el futur.

Una jornada per descobrir i participar

La jornada començarà a les 9.30 h amb una presentació de l’Escola de Música La Lira. A continuació, de 10 h a 11 h, els assistents podran gaudir d’un assaig de la Banda Jove de la Societat Musical Lira Castellonera. Durant aquest assaig, tant grans com menuts tindran l’oportunitat de participar activament juntament amb els músics de la banda.

Inscripcions i requisits

Per a participar en aquesta activitat, és necessari inscriure’s prèviament. Les inscripcions es poden realitzar clicant [ACÍ]. Cal tenir en compte les següents indicacions:

Socis actuals: Han d’inscriure’s, però no han d’abonar res.
Nous socis: Han de portar el full d’inscripció que es pot trobar a Milar Gandia, Ade Moda o Joieria Maribel, juntament amb el pagament de 25 €.
No socis: La quota d’assistència al taller serà de 2 €.

Aquesta jornada representa una oportunitat per a descobrir la màgia de la música i els instruments en un entorn acollidor i educatiu. No us perdeu aquesta experiència enriquidora i veniu a gaudir de la música amb nosaltres!

L’Associació Criant a Castelló I la Societat Musical Lira Castellonera vos esperen amb il·lusió!

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací