- PUBLICITAT -

CN | Aida

Castelló, 3 de juny de 2024 – L’alcaldessa de Castelló, Horte Gómez Llácer, ha anunciat a través del seu compte d’Instagram que pròximament s’obrirà el carrer Ravalet, complint així amb una de les propostes electorals del seu equip. Aquesta notícia ha estat rebuda amb gran entusiasme per la comunitat, ja que representa una millora significativa per a la zona.

Ens alegra anunciar que pròximament obrirem el carrer Ravalet, complint així amb una de les nostres propostes electorals ?✨“, ha compartit l’alcaldessa en la seua publicació. Tot i que encara manquen algunes senyalitzacions per completar, les obres han avançat considerablement, millorant notablement la zona.

Fotos: Instagram Horte Gómez Llácer

L’alcaldessa ha destacat la importància d’aquesta millora per als veïns de Castelló i ha reiterat el compromís del seu govern a continuar treballant pel benestar del poble. “Sabem que important era per a vosaltres i estem compromesos a seguir treballant pel benestar del nostre poble ??”, ha afegit Gómez Llácer.

Aquest projecte forma part d’un pla més ampli de renovació urbana que busca modernitzar les infraestructures i millorar la qualitat de vida dels ciutadans de Castelló. La reobertura del carrer Ravalet no només facilitarà el trànsit i la mobilitat, sinó que també contribuirà a revitalitzar l’activitat comercial de la zona.

Els veïns han expressat la seua satisfacció i agraïment pel treball fet. La paciència i el suport de la comunitat han estat claus per portar a terme aquest projecte. “Gràcies per la vostra paciència i suport. Seguim! ?”, ha conclòs l’alcaldessa en el seu missatge.

Amb aquest anunci, l’Ajuntament de Castelló demostra una vegada més la seua voluntat de complir amb els compromisos adquirits i de continuar impulsant iniciatives que beneficien a tota la població.

- PUBLICITAT -

3 Comentaris

  1. Sincerament, hem pareix un desproposit que es vullga obrir el carrer. Se suposa que estem en un corrent en que les ciutats i els pobles han d’alliberar els nuclis de la ‘tirania’ del trànsit per a fer-los mes segurs. Amb aquesta mesura pasaran diverses coses:

    1. Inseguretat en l’entrada i eixida dels xiquets que van al colegi

    2. Aumentarà el trànsit pel centre, un carrer que ara es semipeatonal i segur

    3. La inversió feta en la peatonalització se n’anirá al traste, perque l’augment de vehicles reventarà les llosses

    4. Castelló sera l’unic poble de la Ribera que no tindrà un sol carrer lliure per on caminar tranquil

    Ara ja havíem creat la consciencia entre el veïnat que les rondes son la millor opcio per entrar i eixir al poble, pero ara tindrem el poble travesat pels cuatre costats de fum, soroll i vehicles. En fi, un despropòsit.

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací