- PUBLICITAT -

CN | Aida

Les Falles de Castelló tenen un esdeveniment molt especial el dia de Sant Josep a la vesprada, conegut com la ‘Visita de Cortesia’. Aquest acte, que se celebra des de sempre, que jo recorde, és l’última trobada dels fallers i falleres abans de La Cremà. La ‘Visita de Cortesia’ és una ocasió molt esperada, on la comunitat fallera es reuneix per a compartir moments emotius i tradició.

CN ha preparat un àlbum de fotos d’aquest esdeveniment tan significatiu. Aquestes imatges capturen la tradició, l’alegria i l’emoció que es viu durant la ‘Visita de Cortesia’. A través d’aquestes fotos, esperem transmetre-vos un tastet de l’essència de les Falles de Castelló i que tots els que gaudiu d’aquesta festa pugueu reviure aquests moments especials.

Desitgem que aquest àlbum siga del vostre gust i que gaudiu tant com nosaltres en compartir aquestes imatges. A continuació, podeu veure les fotos de la ‘Visita de Cortesia’ de les Falles de Castelló.

19032024-Visita cortesia falles - FMC 2024_296

Picant ací podeu visitar l’àlbum complet en Flickr i deixeu-vos portar per l’esperit festiu de les nostres Falles. Esperem que vos agraden!

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací