- PUBLICITAT -

CN | Aida

Hui, 30 de maig, es commemora el Dia Mundial de l’Esclerosi Múltiple, una malaltia neurodegenerativa que afecta aproximadament 300 persones a les comarques de la Ribera. Aquesta malaltia, que és diagnosticada principalment entre els 20 i els 40 anys, afecta majoritàriament dones, amb una proporció de dos de cada tres diagnosticats.

L’Esclerosi Múltiple és una malaltia crònica sense cura coneguda, que presenta una àmplia gamma de símptomes que poden variar des de problemes visuals fins a afectacions motores, impactant significativament la qualitat de vida dels afectats.

Amor, Esclerosis, Discapacidad

Des de fa uns anys, les persones afectades per aquesta malaltia a la Ribera compten amb el suport de l’associació ‘Esclerosis Múltiple de la Ribera’, col·lectiu sense ànim de lucre. Aquesta entitat es dedica a ajudar i assessorar els afectats, oferint suport emocional, informació i orientació sobre tractaments i recursos disponibles.

Per a aquells que desitgen conéixer més sobre l’associació o col·laborar amb ella, poden contactar al telèfon 679 03 20 17 o enviar un correu electrònic a aemlaribera@gmail.com.

En aquest Dia Mundial de l’Esclerosi Múltiple, és important recordar la lluita diària de les persones que conviuen amb aquesta malaltia i la necessitat de continuar investigant per trobar una cura. La solidaritat i el suport de la comunitat són essencials per millorar la qualitat de vida dels afectats i les seues famílies.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací