- PUBLICITAT -

Espectacular duel Castelloner en els quarts de Finals del Campionat Individual President de la Generalitat de Raspall Marrahí contra Murcianet

CN | Aida

El pròxim divendres 24 de maig de 2024, el trinquet de Genovés serà l’escenari d’un emocionant enfrontament en els quarts de finals del Campionat Individual President de la Generalitat de Raspall masculí. A les 17.00 h, tindrà lloc un duel apassionant entre dos jugadors de Castelló: Marrahí i Murcianet. Aquest enfrontament promet ser un dels plats forts de la jornada, amb dos grans competidors que buscaran la victòria per avançar a les semifinals.

Marrahi

A continuació, a les 18.30 h, Tonet IV s’enfrontarà a Salelles II en un altre partit que assegura emocions fortes i un alt nivell de competició. Els aficionats esperen amb ganes veure aquestes estrelles del raspall en acció.

L’home bo encarregat de dirigir els partits serà José Garcia, garantint que es respecten les normes i es mantinga la justícia en el joc.

Murcianet

Aquest divendres, el trinquet de Genovés es convertirà en el centre d’atenció per als amants del raspall, que gaudiran d’una vesprada plena de rivalitat, esportivitat i espectacle. No us perdeu aquesta cita amb els millors jugadors del moment i especialment amb el duel castelloner entre Marrahí i Murcianet, que promet ser memorable.

- PUBLICITAT -