- PUBLICITAT -

CN | Aida | Vídeo

El passat diumenge 19 de maig de 2024, Gema Gilabert Sebastián va aconseguir una destacada novena posició a la Copa del Món de Patinatge Artístic, celebrada a Trieste, Itàlia. Amb una puntuació total de 30.59, dividida en 14.76 en tècnica i 15.83 en composició, Gema va brillar en la competició internacional amb la seua actuació amb la música “Sherezade OP35 The Sea And Sindbad’s”.

Gema, que pertanya al Club de Patinatge Artístic de Castelló, va ser una de les tres patinadores seleccionades de la Comunitat Valenciana per la Reial Federació de Patinatge Artístic per a disputar aquesta prestigiosa competició internacional. La Copa del Món de Trieste és coneguda per reunir a les millors patinadores del món en les seues respectives categories, i la participació de Gema representa un gran èxit tant per a ella com per al patinatge valencià i castelloner.

De segur que Gema està molt satisfeta pel resultat i aquesta és una cita molt important per a la seua carrera. Competir a la Copa del Món som somnis que poques vegades es fan realitat. Aquest resultat que és gràcies al seu esforç, al suport de la seua família, entrenadores del Club de Patinatge Artístic de Castelló i tot l’equip de la federació. Des de CN desitgem que aquesta experiència la motive encara més per continuar millorant i aspirant a noves metes.

La seua actuació a Trieste no només reflecteix el seu talent i dedicació, sinó també el potencial del patinatge artístic a la Comunitat Valenciana. La seua participació i èxit són una inspiració per a futures patinadores i una mostra del nivell competitiu que es pot assolir amb treball i passió.

Gema col·laborant en el calendari del COM El Castellet

Des de Castelló Notícies, volem felicitar Gema Gilabert Sebastián per la seua impressionant actuació a la Copa del Món de Patinatge Artístic i desitjar-li molts èxits en el seu camí esportiu.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací