- PUBLICITAT -

De nou un espectacular cap de setmana per al Club de Patinatge de Castelló amb resultats brillants en els Autonòmics de Solodance

CN | Aida

El cap de setmana passat, el club de patinatge va tancar amb èxit els campionats autonòmics de Solodance, amb un resultat que confirma el talent i la dedicació de les seues joves promeses. Les patinadores cadets Carlota Climent, Meritxell Carrascosa, Martina Cervera, Lucia Guerrero i Lucia Rodríguez, de Biar, van destacar de manera excepcional, situant-se entre les 10 millors patinadores de la Comunitat Valenciana i aconseguint un ple de medalles al podi de la categoria cadet.

Fotos: Club de Patinatge Artístic de Castelló

Aquest èxit és fruit del gran treball i dedicació de les patinadores, que han demostrat una vegada més la seua capacitat per continuar endavant i no rendir-se mai. Castelló deu estar molt orgullós d’aquestes atletes que, dia rere dia, continuen aprenent i treballant per ser una millor versió d’elles mateixes, mostrant un constant creixement i superació.

La pròxima parada per a aquestes talentoses patinadores és el campionat nacional de Solodance, on representaran la Comunitat Valenciana amb la mateixa determinació i esperit competitiu que han mostrat fins ara.

Un agraïment especial es dirigeix al meravellós equip tècnic que les acompanya dia a dia,@iris_espert @anagasco.f i @nayadelajara formen un equip unit de grans professionals, però, sobretot, són grans amigues. La seua complicitat i dedicació es reflecteixen en els resultats obtinguts, treballant colze a colze amb les patinadores per aconseguir aquests èxits.

Des de CN vols volen donar l’enhorabona a totes per aquest espectacular cap de setmana i per l’esforç incansable. El club de patinatge continua creixent i es prepara amb entusiasme per a futurs desafiaments. Estem molt orgullosos de vosaltres!

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací