- PUBLICITAT -

Dimarts VII del Temps Ordinari

Ahir vam tornar al Temps Ordinari. L’any litúrgic té períodes ordinaris i períodes extraordinaris o forts. El Temps Ordinari també es diu De Durant l’Any. Els temps forts són l’Advent, el Nadal, la Quaresma i la Pasqua. Este llarg Temps de Durant l’Any acabarà enguany el 30 de novembre. L’1 de desembre començarà el nou any litúrgic amb el primer Diumenge d’Advent. Això sí, entre mig hi ha festes i solemnitats molt importants, com la Santíssima Trinitat, el Corpus Christi, Sant Pere i Sant Pau, l’Assumpció, etc.

A partir de hui es llig en la missa l’evangeli de Marc. El fragment de hui ens parla de servir i d’acollir.

Evangeli Mc 9,30-37

El Fill de l’home serà entregat…
Si algú vol ser el primer, que es faça el servidor de tots

 Lectura de l’evangeli segons sant Marc

En aquell temps, Jesús i els deixebles travessaven Galilea, però Jesús no volia que ho sabera ningú, perquè anava instruint els seus deixebles. Els deia: «El Fill de l’home serà entregat en mans dels hòmens, i el mataran; però, una vegada mort, ressuscitarà al cap de tres dies». Ells no entenien què volia dir, però tenien por de fer-li preguntes.

Arribaren a Cafarnaüm i, una volta en casa, els va preguntar: «¿Què discutíeu pel camí?» Però ells callaven, perquè pel camí havien discutit quin d’ells era el més important. Jesús es va assentar, cridà els Dotze i els digué: «Si algú vol ser el primer, que es faça el darrer de tots i el servidor de tots». Després va fer vindre un xiquet, el posà al mig, el va agarrar al braç i els va dir: «Qui acull u d’estos xiquets en nom meu, m’acull a mi, i qui m’acull a mi, no m’acull a mi, sinó al qui m’ha enviat»… continuar llegint

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací