- PUBLICITAT -

CN | Aida

El col·lectiu de Jubilats i Pensionistes de Castelló ha anunciat un atractiu viatge a La Rioja, programat per al pròxim mes de setembre. L’excursió tindrà lloc del 8 al 13 de setembre de 2024 i de segur serà per als participants una experiència inoblidable en aquesta regió d’Espanya.

Vino, Bodega, Burdeos, Rioja, Cava

El viatge inclou una planificació acurada per garantir que els assistents puguen gaudir al màxim de les visites culturals i turístiques que La Rioja té per oferir. Entre els aspectes destacats es troben: pensió completa, a més d’un menjar, autobús per a tots els desplaçaments, assegurança de viatge i guia d’acompanyament per oferir informació detallada i curiositats sobre els llocs visitats.

La Rioja és una regió plena d’encant i és coneguda per la seua producció de vins de fama mundial, amb nombrosos cellers i vinyes que es poden visitar. A més del seu prestigi vinícola, la regió ofereix un ric patrimoni històric i cultural i paisatges espectaculars.

La Rioja, España, Castillo, Roca

Els interessats en participar en aquest viatge poden obtenir més detalls ací baix i realitzar les seues inscripcions posant-se en contacte amb el col·lectiu de Jubilats i Pensionistes de Castelló. Amb una planificació tan completa i una destinació tan rica en atractius, aquest viatge promet ser una experiència inoblidable per a tots els participants.

Important: per realitzar la reserva, passeu per l’oficina els dilluns, dimecres i divendres. El preu és de 185 € per persona.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací