- PUBLICITAT -

Tranquil·litat… només per unes hores

CN | Jordi Payà

No vos podeu imaginar la quantitat de ‘queixes’ que he rebut les últimes hores per haver anunciat un oratge més variable per al cap de setmana amb ruixats i tronades probables per a demà dissabte i quasi assegurats per diumenge… i això és el millor que podria passar-nos perquè els nostres camps i muntanyes agafaren un poc d’humitat.

De moment hui no notarem grans canvis. Un dia bàsicament assolellat amb temperatures nocturnes que no han patit canvis i màximes un poc més baixes al litoral.

Dissabte capa migdia assistirem al creixement de nuvolades al nord on podrien caure les primeres gotes, però pense que no serà fins a la vesprada quan la situació vaja animant-se i els núvols guanyen consistència i activitat.

Però serà diumenge el dia més atractiu de tota la setmana quan les tronades siguen més generals i puguen descarregar amb intensitat forta des de migdia.

Dilluns tindrem contrastos entre el nord, on encara cal esperar tronades vespertines, i el sud on el ponent o el sol faran pujar les temperatures i tot indica que dimarts direm adeu a la inestabilitat amb ruixats al nord.

Passeu bon divendres i bon cap de setmana… ploga o faça sol, faça fred o calor

Jordi Payà

- PUBLICITAT -