- PUBLICITAT -

CN | Aida

L’Associació d’Hostaleria de Castelló s’ha constituït recentment amb la participació de la totalitat de l’hostaleria del poble de Castelló. Aquesta associació té com a president a Salvador Perucho, propietari del Café Plaça. Hem tingut l’oportunitat de parlar amb ell per conéixer més detalls sobre aquest nou col·lectiu i els seus objectius.

Salvador Perucho, propietari del Café Plaça

Bona vesprada, Salvador. Moltes gràcies per a dedicar-nos temps per parlar de la nova Associació d’Hostalers de Castelló.

CN: Com va sorgir la idea de crear aquest col·lectiu?

Salvador Perucho: La idea va sorgir d’una festa conjunta entre diversos establiments, on ens vam adonar que per a facturar l’esdeveniment només ho feia un d’ells. A partir d’aquesta situació, vam decidir constituir l’associació per poder facturar col·lectivament esdeveniments a altres col·lectius o institucions. En principi, érem un grup d’uns 8 bars que ja manteníem una relació, però ara ens hem constituït oficialment com a associació i ja som 30.

CN: Quins són els objectius principals que persegueix l’Associació d’Hostalers de Castelló?

Salvador Perucho: A part de la facturació conjunta, tenim altres objectius importants com celebrar reunions per estar al corrent de les normes sanitàries i fiscals. També ens interessa organitzar esdeveniments i negociar amb les institucions perquè ens tinguen més en compte i com no, poder compartir idees.

CN: Quins serveis o avantatges ofereix l’Associació d’Hostalers als seus membres?

Salvador Perucho: Encara estem en els inicis, però tenim moltes idees i persones disposades a dur-les a terme. Volem no sols beneficiar els nostres membres, sinó també millorar el servei als nostres clients i clientes.

CN: Quins són els reptes més importants que enfronta l’hostaleria a Castelló i com pretén abordar-los l’associació?

Salvador Perucho: En aquests moments, l’hostaleria està en un període de canvi i ens enfrontem a reptes quotidians. Abans, cada negoci havia d’afrontar els problemes individualment, però ara disposem d’un punt de trobada on podem compartir i abordar els problemes junts, amb l’ajuda i comprensió dels altres membres.

CN: Per acabar, Salvador, hi ha alguna cosa més que vulgues afegir?

Salvador Perucho: Només volia remarcar que, encara que som una associació constituïda com altres del poble, en el fons som un grup d’amics amb objectius i problemes comuns, i estem ací per ajudar-nos mútuament.

Amb aquestes paraules, Salvador Perucho, president de l’Associació d’Hostalers de Castelló, ens ofereix una visió clara del propòsit i la filosofia d’aquest nou col·lectiu que està emergint a Castelló.

- PUBLICITAT -