- PUBLICITAT -

Emotiu Concert d’Intercanvi Musicals a Castelló amb L’Orquestra Filibert Estrela junt amb el Grup de Corda de la Unió Musical La Pobla Llarga

CN | Aida

El dissabte passat, 11 de maig de 2024, va tindre lloc la XXI Campanya de Concerts d’Intercanvi Musicals a l’auditori ‘Rex‘ de Castelló. L’Orquestra Filibert Estrela junt amb el Grup de Corda de la Unió Musical La Pobla Llarga van ser els protagonistes d’aquesta jornada, oferint al públic assistent un repertori que ens va captivar.

Grup de Corda de la Unió Musical La Pobla Llarga
Orquestra Filibert Estrela

Tant l’Orquestra Filibert Estrela, com el Grup de Corda de la Unió Musical La Pobla Llarga va compartir l’escenari, demostrant el seu treball i capacitat per emocionar amb la seua música.

La XXI Campanya de Concerts d’Intercanvi Musicals no només ofereix una experiència molt especial per a gaudir de la música en directe, sinó que també promou la col·laboració i el vincle entre diferents agrupacions musicals. Aquesta iniciativa enriquidora permet als músics compartir experiències, coneixements i inspiració, fomentant un ambient de camaraderia i creixement artístic.

El públic assistent va mostrar el seu suport i admiració pels músics participants, aplaudint-los fervorosament i demostrant l’impacte positiu que la música té en les nostres vides.

Durant el concert el Grup de Corda de la Unió Musical La Pobla Llarga va interpretar un repertori variat, les obres com “The Avengers” d’Alan Silvestri, “Take on Me” de A-ha “Feeling Good” de Newley, un medley de pel·lícules de Disney, “That Thing You Do!” de The Wonders, “Skyfall” d’Adele i “You Belong with Me” de Taylor Swift.

D’altra banda, l’Orquestra Filibert Estrela de la Lira Castellonera va oferir una selecció que va inclure Danses Romaneses de Bela Bartok, amb peces com “Jocul Cu bata”, “Braul“, “Bucieumeana“, “Maruntel from Belenyes” i “Maruntel de Niagra“. A més, van interpretar “Entre dos aguas” de Paco de Lucia, “La Cumparsita” de Matos Rodriguez i “La Mer” de Charles Trenet.

Destaquem també l’excel·lent interpretació dels violinistes solistes Marta Alcover i Salvador Perucho, que van realitzar un paper fonamental en aquesta magnífica jornada musical.

Ací baix podeu veure l’àlbum complet, o clicant ací en Flickr.

11052024-XXI Concerts d’Intercanvi Musicals amb l’Orquestra Filibert Estrela 2024_43

- PUBLICITAT -