- PUBLICITAT -

Crònica Blanc-i-negra, Carlos Gomis

CN | Aida

Els equips de l’UD Castellonense va viure un cap de setmana d’emocions contradictòries en la seua participació en els respectius enfrontaments de la jornada.

La victòria més destacada va arribar per al conjunt B, que va aconseguir una victòria crucial davant el segon classificat, el Rafelguaraf, amb un marcador final de 3-1. Aquest triomf no només va significar tres punts més en la classificació, sinó que també va garantir la permanència de l’equip un altre any més. Una victòria que destaca pel seu valor i implicació en els objectius del club.

Puede ser una imagen de 5 persones, personas jugando al fútbol i text
Foto Facebook UD Castellonense

En canvi, l’equip de 3a RFEF de l’UD Castellonense no va tenir tanta sort en el seu compromís. En un partit marcat per l’emotivitat, ja que era un homenatge a dos jugadors del club, Ramses i Alex Vaquero, que disputaven el seu últim partit amb la samarreta blanc-i-negra, van patir una derrota dolorosa contra l’Atzeneta, amb un resultat final d’1-4, resultat intranscendent per als nostres tenint la permanència assegurada.

Ramses i Alex Vaquero – Foto Facebook UD Castellonense

Quant a l’equip femení, es va enfrontar al líder del campionat en un partit molt complicat, no van tenir opcions, acabant amb un resultat desfavorable de 2-0.

Així, l’UD Castellonense B emergeix com el gran protagonista del cap de setmana, assegurant la seua presència en la temporada vinent després d’una victòria fonamental. Un pas endavant per a un equip que demostra el seu compromís i determinació en cada partit.

⚪⚫⚪⚫

- PUBLICITAT -