- PUBLICITAT -

CN | Aida

El pròxim dissabte 18 de maig, els ciutadans de Castelló tindran l’oportunitat de sumar-se en solidaritat a una bona causa. La II Marxa Solidària, organitzada per segon any consecutiu per la Farmàcia Andrea Úbeda, partirà des de la mateixa farmàcia a les 10.30 h del matí.

L’objectiu principal d’aquest esdeveniment és recaptar fons per al Centre Ocupacional Municipal ‘El Castellet’, una institució vital que proporciona suport i oportunitats per al desenvolupament personal i professional de persones amb diversitat funcional.

Els participants en la marxa tindran l’oportunitat de contribuir a aquesta noble causa, ja que tots els fons recaptats es destinaran íntegrament al COM ‘El Castellet’, ajudant a finançar els seus programes i serveis essencials.

Encara que les samarretes estan esgotades, aquells que desitgen continuar col·laborant poden fer-ho amb un donatiu a la Farmàcia Andrea Úbeda, situada al carrer Mestre Giner, 21 de Castelló. Per a més informació o per a participar en l’esdeveniment, es pot contactar al telèfon 96 245 13 29.

La II Marxa Solidària no només proporciona una oportunitat per a l’exercici físic i la convivència comunitària, sinó que també permet als participants contribuir activament al benestar de la seua comunitat local. És una ocasió per fer una diferència positiva i demostrar el poder de la solidaritat i el suport mutu.

Per tant, des de Castelló Notícies convidem a tots els ciutadans i ciutadanes de Castelló a unir-se a la II Marxa Solidària i a fer la seua part per ajudar a construir una comunitat més inclusiva i solidària per a totes i tots.

Fotos d’arxiu de la IV Volta a peu i marxa campanya lluita contra el càncer

La Farmàcia Andrea Úbeda informarà el recorregut de la marxa aquesta setmana a través de les xarxes socials amb un vídeo explicatiu, i aprofita per a agrair a totes i tots els col·laboradors que han fet possible la II Marxa Solidària.

- PUBLICITAT -