- PUBLICITAT -

CN | Aida | Modesto Serradell

Després d’analitzar les dades meteorològiques del mes de novembre de 2023 a Castelló, es destaca una varietat de condicions climàtiques que han afectat el poble al llarg del mes. Amb una mitjana de temperatura de 20,8 °C, el mes es va caracteritzar per temperatures moderades amb algunes oscil·lacions notables.

Novembre va començar amb temperatures màximes al voltant dels 28 °C i mínimes d’uns 11 °C, que van proporcionar un inici assolellat i estable. No obstant això, cap a mitjan mes, les temperatures van pujar fins als 31,5 °C el dia 14, abans de baixar lleugerament als voltants dels 22 °C a la fi del mes.

Pel que fa a les precipitacions, el mes de maig va ser relativament sec a Castelló, amb només 1,2 mm de pluja registrada durant tot el mes. Això indica un període predominantment sec i estable, amb poques interrupcions per tempestes o pluges significatives.

Malgrat algunes oscil·lacions de temperatura i una variabilitat en les condicions climàtiques al llarg del mes, globalment, el temps a Castelló va ser més càlid del que és habitual per a aquesta època de l’any, amb temperatures mitjanes lleugerament superiors a la mitjana històrica.

En resum, el mes de novembre de 2023 a Castelló va experimentar temperatures moderades, baixes precipitacions i condicions climàtiques generalment estables, proporcionant un marc favorable per a diverses activitats a l’aire lliure i un inici d’estiu anticipat per als habitants del poble.

- PUBLICITAT -