- PUBLICITAT -

Emocions a flor de pell

CN | Aida | Fotos: Joanjo Puertos (Àlbum)

El Teatre Ideal de Castelló va vibrar ahir divendres amb l’estrena del musical “L’Últim Desig”, una obra innovadora creada i interpretada per l’alumnat de 4t d’ESO de l’IES Vicente Gandia.

Amb una assistència massiva de públic, el Teatre Ideal es va omplir per acollir aquesta emocionant estrena, que va captivar l’atenció dels espectadors des del primer moment. El missatge humà i profund de l’obra, juntament amb una coreografia i interpretació impecables per part dels estudiants, van fer que els espectadors quedaren submergits en un torbellí d’emocions i sentiments.

“L’Últim Desig” ofereix una història rica en amistat, amor i música, tot reflexionant sobre les complexitats de les relacions adolescents en l’era de les xarxes socials. Durant l’estrena, el públic va poder presenciar la dedicació i el talent de l’alumnat, que va mostrar una entrega total en cada escena.

El musical és el resultat d’un llarg procés de treball i preparació, amb mesos dedicats a la creació del guió, la selecció de la música, els decorats, les coreografies i la interpretació. L’aplaudida estrena va ser un èxit rotund gràcies a l’esforç i la passió dels estudiants i del professorat de l’IES Vicente Gandia.

Des de Castelló Notícies, felicitem a tot el col·lectiu que ha fet possible aquest musical, que va transmetre al públic una experiència teatral inoblidable i que, per moments, els va transportar a un món ple de sentiments i emocions.

El Musical L’Últim Desig IES Vicente Gandia 2024_111

Per veure l’àlbum a Flickr piqueu ací.

- PUBLICITAT -