- PUBLICITAT -

CN | Societat Musical Lira Castellonera

La Banda Jove de la Societat Musical Lira Castellonera celebrarà amb música el Dia de la Mare amb un concert programat per al pròxim diumenge 5 de maig, a les 12 hores, a l’Auditori Rex.

Sota la batuta del seu director titular, Víctor Gómez Monterde, la Banda Jove interpretarà un programa de música que ha sigut confeccionat amb les propostes fetes pels seus mateixos músics.

Víctor Gómez Monterde

El concert tindrà una única part i començarà amb “Cambridge Overture”, obra escrita per Anne Mcginty per a l’Escola de Música de ciutat de Cambridge.

D’altra banda, podrem escoltar diferents obres escrites per a banda i instrument solista, com son: “Pepito Grillo”, del compositor Ferrer Ferran amb la clarinetista solista Edurne Vidal Benavent; “Baghira”, també composada pel mestre Ferrer Ferran amb la saxofonista solista Anna Amat Estarlich. En el “Adagietto para Flauta” de Ted Huggens, escoltarem a Yaiza Barahona Ortiz com a flauta solista.

El programa es completarà amb el primer moviment de la coneguda Sinfonia Clàsica de Ted Huggens i el pasdoble “A Peque”, d’Azael Tormo.

El bonic cartell del concert ha sigut dissenyat per Gal·la Francés Climent, saxofonista de la Banda Jove.

Una banda de formació i creixement

L’alt nivell de la Banda Simfònica exigeix una gran formació per part de l’alumnat que vol formar part d’ella. I en aquest procés de preparació, la Banda Jove constitueix l’últim eslabó de la cadena.

Als seus assajos, amb una duració i ritme de treball similar al de la Banda Simfònica, tots els músics demostren cada setmana la seua capacitat per créixer com a músics i com a persones. Oberta a la participació voluntària de tots els músics de la Banda Simfònica menors de 18 anys i obligatòria per a tots els que encara no han entrat a la Simfònica, la Banda Jove constitueix un grup únic d’amics i amigues, present i futur de la Banda Simfònica de la Societat Musical Lira Castellonera.

Mare, gràcies per apuntar-me a música

Les mares i les famílies han sigut, son i seran una part fonamental en el naixement de tots els músics de la Societat Musical Lira Castellonera. Des que van decidir que la seua filla o filla començarà els seus estudis musicals a l’Escola La Lira, han estat sempre un recolçament necessari perquè aquests músics continuaran els seus estudis musicals per arribar a ser membres de la Banda Simfònica.

Per això aquest concert, per retre homenatge a les mares i a les famílies de tots i totes les músics de Castelló. Vos esperem!!!

Cartell del concert dissenyat per Gal·la Francés Climent
- PUBLICITAT -