- PUBLICITAT -

Un divendres més tranquil però un cap de setmana més rebolicat

CN | Jordi Payà

Diuen que tota pedra fa marge… i en les condicions de sequera que estem patint qualsevol pluja és benvinguda, però va ploure tan poquet ahir que realment és com si no haguera plogut (tret d’algun roglet).

Al riu Albaida ja no pasa aigua… – foto: Joanjo Puertos 25/04/2024

Cal esperar a veure si les pluges dels pròxims dies són una miqueta més ‘agraides‘ perquè hui tornarem a tindre un dia assolellat, amb pocs núvols al cel i temperatures més altes. Només de vesprada podria escapar-se alguna gota al nord.

Des de demà dissabte i fins que s’acabe l’abril, que només són quatre dies, l’oratge vindrà marcat pel ponent, però també per un oratge variable que de tant en tant ens regalarà algun ruixat.

Poc cal esperar del ‘ron‘ que ens creuarà demà dissabte que en vindre amb ponents deixarà les temperatures prou més altes.

Diumenge serà un dia molt variable amb pas de núvols que seran més compactes al sud on podrà ploure dèbilment bona part del dia.

Entre diumenge i dilluns hi haurà un molt que tot serà més favorable perquè puga ploure de forma general i localment amb certa intensitat en bufar el vent de llevant, però de vesprada durant la matinada a dimarts el ponent seu ho emportarà tot.

Passeu bon divendres i bon cap de setmana… ploga o faça sol, faça fred o calor.

Jordi Payà

- PUBLICITAT -