- PUBLICITAT -

Crònica Blanc-i-negra, Carlos Gomis

CN | Aida

L’UD Castellonense ha patit la seua primera derrota de l’any en un encontre jugat a casa de l’Ontinyent, que actualment ocupa la segona posició a la classificació. Malgrat un esforç admirable i un domini del joc per part dels nostres, el resultat final no ha sigut el desitjat.

Fotos d’arxiu.

El partit va començar amb un domini clar per part de l’UD Castellonense, que va posar a prova al porter rival amb nombroses ocasions, incloent-hi dos xuts destacats de Jeffrie. Tot i això, la fortuna no va estar del costat dels nostres i cap d’aquestes oportunitats va acabar convertint-se en gol.

A mesura que el partit avançava, l’UD Castellonense mantenia la seua ferma defensa i controlava el ritme del joc. No obstant això, en els darrers cinc minuts de l’encontre, l’equip local va aconseguir marcar dos gols decisius en jugades poc afortunades per a l’UD, capgirant el marcador.

Encara que el resultat de 2-0 no reflectisca la brillant actuació de l’UD Castellonense en gran part del partit, l’equip haurà d’acceptar aquest revés i concentrar-se en el següent repte.

El pròxim diumenge, l’UD Castellonense es desplaçarà al Port de Sagunt, on buscarà tornar a la senda de la victòria.

- PUBLICITAT -