- PUBLICITAT -

CN | Aida

El club de futbol UD Castellonense ha utilitzat les xarxes socials, concretament el seu compte de Facebook, per mostrar el seu agraïment a la Falla Sant Rafael per un gest d’afecte amb el seu reconeixement plasmat amb la Falla.

En una publicació recent, el club ha destacat la presència activa en aquesta celebració tan arrelada en la cultura local, fent honor a l’esperit festiu i de comunitat que caracteritza al poble de Castelló. A més, s’ha ressaltat que la Falla Sant Rafael ha volgut fer un xicotet homenatge al club per l’ascens a la Tercera Divisió de la temporada passada.

“Agraïm a la Falla Sant Rafael per aquest gest de reconeixement cap al nostre club. És un honor ser part d’aquesta gran festa i rebre el suport de les comissions falleres del nostre poble”, ha expressat el club a través de la seua pàgina de Facebook.

La publicació de segur genera una resposta positiva entre els seguidors del club, cal destacar la importància de la unió entre les entitats locals i el suport mutu entre elles. Així mateix, s’ha subratllat la importància de la integració del club en la vida cultural i social de Castelló.

- PUBLICITAT -