- PUBLICITAT -

Abans de començar volem presentar la nova secció “Crònica Blanc-i-negra”, aquesta es possible al nou col·laborador de CN Carlos Gomis

L’afició de l’UD Castellonense tindrà una nova veu per mantenir-se actualitzada sobre els últims esdeveniments dels seus equips. Amb l’arribada de Carlos Gomis com a col·laborador de CN, els lectors podran gaudir d’una cobertura exhaustiva i apassionada dels tres equips de l’UD Castellonense setmana rere setmana. Amb la seua profunda passió pel futbol i el seu coneixement dels equips locals, Carlos es convertirà en una font imprescindible d’informació per als seguidors del club.

CN | Aida | Carlos Gomis

Aquest cap de setmana va ser ple d’emocions per als equips de l’UD Castellonense, amb tres partits emocionants que van mantenir els aficionats expectants dels resultats.

L’equip de 3a RFEF de l’UD Castellonense va donar una actuació magistral en el seu enfrontament contra l’Elche “B”, imposant-se amb un contundent 3-0. Iker Garijo va brillar amb dos gols espectaculars, mentre que Jorge Revert va afegir un tercer gol per tancar la victòria. Aquest resultat sorprenent va posar fi a la impressionant ratxa de 14 victòries consecutives del líder, demostrant la força i la determinació de l’UD Castellonense.

D’altra banda, l’UD Castellonense B va celebrar una important victòria contra el Racing Xàtiva, amb un ajustat marcador de 2-3, que els va permetre allunyar-se de la zona perillosa de la classificació.

Malauradament, l’equip femení de l’UD Castellonense va patir una derrota per 2-1 contra Mislata, en un partit que preferirien oblidar. Malgrat aquest revés, les guerreres del Castellonense estan decidides a continuar lluitant i segur que tornaran més fortes en els pròxims partits.

Amb una jornada tan intensa i emocionant, els seguidors de l’UD Castellonense poden esperar amb interés els pròxims partits i el nou contingut proporcionat per Carlos Gomis a través de CN.

- PUBLICITAT -