- PUBLICITAT -

L’anticicló continua donant-nos la llanda!! No, no pensa deixar-nos els pròxims dies

CN | Jordi Payà

I això vol dir que acabarem el gener i donarem la benvinguda al febrer amb condicions meteorològiques anticiclòniques, amb temps estable i temperatures més fresques… però no massa fredes, possibles boires d’advecció (de les que entren de la mar i deixen la visibilitat molt reduïda), i amb núvols baixos que poden ser persistents durant bona part de la jornada i fins i tot deixar alguna gota.

Cel ennuvolat – Joanjo Puertos

Ploure?, no podem descartar-ho, però només poden apuntar la possibilitat que es registren ruixats dèbils a la costa que segurament seran inapreciables.

Les temperatures han pujat lleugerament allà on el cel ha estat més cobert i baixaran on es veja menys el sol al centre del dia.

Demà dimecres també existeix la possibilitat que el dia comence amb núvols baixos i boires a bona part de la franja costanera i a les comarques més centrals i encara que podran deixar escapar algun plugim a migdia la tendència serà que es trenque la nuvolositat i s’impose el sol.

Dijous començarà el febrer amb poques variacions. L’anticicló no se’n va i les temperatures patiran pocs canvis. I divendres dei 2 de febrer, La Candelera, ja podem començar a especular si l’hivern s’acaba o no (si alguna volta ha començat)… perquè si la Candelera riu, l’hivern és viu.

Passeu bon dimarts… ploga o faça sol, faça fred o calor.

- PUBLICITAT -