- PUBLICITAT -

Setmana de calor amb pas de núvols i quatre gotes

CN | Jordi Payà

Quan vaig pel carrer em crida l’atenció els comentaris de la gent sobre l’oratge… perquè hi ha per a tots els gustos. Ningú està d’acord amb l’oratge que fa. I hui en quede amb comentari que he sentit aquest matí només eixir de casa: fa una calor que flipes!

Eren dos xavals que anaven a l’institut i no es faltava raó: arribar a l’equador de gener amb aquestes temperatures és per a flipar, tot just quan arriba Sant Antoni i el més normal és encendre una foguera i fer una bona torrà que sempre ajuda a combatre el fred d’hivern.

Lluny de patir fred aquesta setmana toca anar lleugers de roba perquè l’ascens tèrmic que hem començat a notar aquest cap de setmana tindrà continuïtat durant bona part de la setmana, fins que divendres baixen les temperatures.

Perquè tindrem el cel parcialment cobert des de hui mateix, fins i tot hem dibuixat el símbol de pluja per l’interior, però es tracta de pluges dèbils que només afectaran les comarques de ponent i el vent farà pujar encara un poc més les temperatures.

Temperatures sense canvis o l’alça demà dimarts amb alguna gota per l’interior i núvols més trencats a la costa.

Pocs canvis cal esperar fins que divendres comencen a baixar les temperatures amb vents de llebeig i alguna gota dimecres i amb ponent i pas de núvols dijous.

Tingueu bon inici de setmana… ploga o faça sol, faça fred o calor.

- PUBLICITAT -