- PUBLICITAT -

La pluja està molt més cara

CN | Jordi Payà

Això voldríem molts. Que l’oratge es mantinguera inestable i que el risc de pluja i de neu persistira un bon grapat de dies, però no, no tindrem eixa sort. La inestabilitat se n’anirà més prompte que arribarà.

Des de fa un parell de dies els models (les previsions) han anat a la baixa i tot indica que ens haurem de conformar en molt menys del que portàvem compte.

Ploure plourà, però al pas que anem només ruixats dèbils, dispersos i amb poca continuïtat, i neu cada volta menys i a cotes més altes, perquè l’ambient serà fred però tampoc res de l’altre món. Pense que serà aquesta pròxima matinada quan més neve i ho farà per damunt dels 1.000-1.100 metres.

No cal perdre l’esperança perquè dijous fins a migdia o primera hora de la vesprada el gregal aportarà núvols a la costa de la meitat sud del País Valencià i encara podria ploure, però la vesprada-nit de dijous podem anar fent-nos a la idea que la pluja ens dirà adeu, perquè tot i que de vesprada podria escapar-se alguna gota i algun floquet de neu seran anecdòtics.

I tant divendres com el cap de setmana l’oratge tornarà a ser estable a tot el País i les temperatures pujaran dia rere dia i el fred també ens dirà adeu.

Passeu bon dimecres… ploga o faça sol, faça fred o calor.

- PUBLICITAT -