- PUBLICITAT -

La pluja avançarà des del sud

CN | Jordi Payà

Pense que tots tenim moltes ganes que arribe la nit i comence a ploure davant la necessitat de pluja que tenim per tot arreu, Pluja que rebrem amb els braços oberts.

El dia ha començat dominat pel sol, però la nuvolositat guanyarà terreny a poc a poc i el primer lloc on caldrà servir-se dels paraigües serà el sud d’Alacant on com és habitual serà on menys plourà.

Els núvols es faran més compactes de vesprada i la pluja acabarà afectant tot el País Valencià amb una cota de neu que quedarà al voltant dels 1.000 metres només de forma ocasional baixarà als 800.

Les temperatures nocturnes han pujat lleugerament i les màximes quedaran més curtes.

La previsió per a demà dimecres dona un dia ennuvolat, gris i plujós amb nevades que localment podran ser moderades al nord i interior de Castelló i de València. Al sud també plourà, però si la borrasca acaba enviant vents de ponent a la zona, les precipitacions seran més disperses, dèbils i intermitents.

Els últims mapes de previsió que han eixit mantenen la cota de neu al voltant o per damunt dels 1.000 metres.

No tindrem la sort que les condicions d’inestabilitat es mantinguen més dies perquè tot indica que dijous la borrasca es desplaçarà cap al golf de Lleó (sud de França) i les pluges ràpidament remetran. Pot ser durant el matí, encara queden pluges i nevades residuals, a migdia escamparà la nuvolositat i de vesprada una nova línia d’inestabilitat travessarà el País Valencià de nord a sud per la costa.

Divendres ens despertarem amb el cel ras i tot i que l’ambient serà fred a primera hora a migdia notarem com les temperatures volen pujar.

Passeu bon dia… ploga, faça sol, faça fred o calor

- PUBLICITAT -