- PUBLICITAT -

CN | Aida

Les condicions meteorològiques continuen marcant la pauta a Castelló, amb la falta persistent de pluja que destaca enmig d’un panorama sec i propens a incendis. Malgrat les esperances, les previsions no mostren senyals d’un canvi en aquesta situació.

Aquest dissabte, el poble es desvetlla amb un dia clar i assolellat, presentant una disminució en la intensitat del vent i temperatures lleugerament més altes. L’anticicló, prenent el comandament al ponent, es manté ferm en el cel, indicant una tendència cap a un ambient més fred durant les nits i temperatures més fresques al migdia.

Al nord, la influència del mestral encara es fa sentir a les primeres hores del matí, mentre que a la resta del País, el vent procedeix del sud-est (xaloc).

A mesura que avancem en aquest cap de setmana, les altes pressions continuen dominant, configurant un panorama meteorològic estable. Així, l’últim cap de setmana oficial de la tardor s’inicia amb un sol radiant, però les temperatures experimenten una disminució, tant durant les nits com durant el dia.

Amb aquestes condicions, finalitza la setmana, i ens prepare per a donar la benvinguda a l’hivern i a les festivitats nadalenques. A partir de dilluns, les temperatures preveuen un repunt, oferint un inici de setmana amb temps més càlid.

Passeu bon cap de setmana… ploga o faça sol, faça fred o calor

Jordi Payà

- PUBLICITAT -