- PUBLICITAT -

CN | Electrodomèstics Agustí

Ací t’explicarem tot sobre la fregidora d’aire:

Són els electrodomèstics de moda que et permeten, entre altres coses, preparar els teus menjars de manera molt més saludable i reduir considerablement el nombre de calories que es genera en les fritades convencionals.

Com pots intuir, el seu funcionament es basa en l’aire calent que circula a gran velocitat per tot l’aparell simulant un forn de convecció.

Si estàs interessat en esta tecnologia, continua llegint este article en el qual et donarem les claus per les quals val la pena comprar una fregidora d’aire.

Para atenció perquè comencem!

Què és una fregidora d’aire i quin és el seu funcionament?

L’èxit principal de les fregidores d’aire que les fa estar en boca de tots en l’actualitat resideix en la possibilitat de preparar els teus menjars utilitzant un 99,5% menys d’olis.

Però, com és possible?

Este fet es deu al fet que l’aire circula repetides vegades a altes temperatures per la superfície dels aliments deixant a parts iguals un interior sucós, suau i bullit amb una textura cruixent en la seua capa exterior.

No obstant això, encara que aconseguim disminuir l’ús de greixos, mai podrà ser una reducció al 100%, ja que és recomanable emprar una quantitat mínima d’oli per a realitzar una correcta preparació dels productes en esta classe d’electrodomèstic.

Per què hauries d’adquirir una air fryer?

Són moltes les raons per les quals val la pena comprar una fregidora sense oli.

No obstant això, la possibilitat d’elaborar els teus plats favorits eliminant els excessos de greixos segurament és la que més cride la teua atenció. És més, podràs preparar empanades,

*quesadillas, tacs daurats, croquetes, pits de pollastre *empanizadas, pollastre a l’estil americà i tots eixos menjars que et fan la boca aigua, però de manera saludable.

De fet, jugant un poc amb els temps i la temperatura és possible realitzar gratinats amb verdures, pa francés, sàndwitxos, torrades i tot allò que se t’ocórrega.

No ho penses més i tira a volar la teua imaginació!

Beneficis i avantatges de les fregidores d’aire

Com venim anticipant, les fregidores d’aire ofereixen innombrables beneficis i avantatges per a la teua salut i comoditat. A continuació, et descobrim les virtuts més rellevants de les que et pots aprofitar:

Ajuden a tindre un control sobre el teu pes

Per tots és sabut que els aliments fregits contenen alts índexs de greix que contribueixen a l’augment de pes i de colesterol tan perjudicials per al nostre cos.

En canvi, tot el que pugues preparar a través d’una airfryer reduirà la ingesta de calories de manera notable.

En este sentit, si el compares amb la fritada tradicional, tindrà un impacte molt més positiu en la teua salut i aconseguiràs previndre l’aparició de possibles problemes cardiovasculars derivats d’altres alimentacions menys aconsellables.

Afavoreixen el consum de vegetals

Si diem que als xiquets no els entusiasmen les verdures és probable que no sorprenguem a ningú. La gran majoria dels pares es veu en la situació d’haver d’inventar mil i una històries per a aconseguir que els xicotets ingerisquen els vegetals necessaris en la seua dieta. En relació a este fet, la fregidora d’aire deixa les verdures tan cruixents i apetibles que fins als més rebels de la casa te les demanaran.

És més barat cuinar sense oli

Altre problema de les fritades amb oli, a més de les òbvies, és el seu preu en el mercat actual. L’oli d’oliva (bo per a la teua salut en xicotetes proporcions) té un preu aproximat de 28,50€ euros per garrafa de cinc litres. És per això que en molts altres països cuinen directament amb mantega al no poder permetre’s este tipus de despeses. Ara bé, gràcies a les fregidores d’aire podràs estalviar tots eixos diners destinats a la preparació de menjars amb olis i reduir d’aquesta manera unes certes preocupacions a final de mes.

D’altra banda, si tens al cap fer-te amb un d’estos aparells, és important saber que existeixen diferents models assequibles per a cada cas particular.

Poden ser electrodomèstics eco friendly

Esta classe d’aparells destaquen, sobretot, perquè consumeixen molta menys electricitat i preparen el menjar en menys temps que amb altres electrodomèstics o sistemes que utilitzem contínuament. Per tant, com pots deduir, l’estalvi energètic serà substancialment major.

Són aparells de fàcil maneig i neteja

No necessites ser un xef de referència per a traure el major rendiment possible a una fregidora d’aire. Bé és cert que quant millor sigues en la cuina, millors receptes elaboraràs, però els controls d’estos aparells són senzills i intuïtius per a tots. Bàsicament, hauràs d’ajustar paràmetres de temps i temperatura.

D’altra banda, si et preocupa la seua neteja, has de saber que solament necessitaràs una esponja típica de cuina.

Eliminen olors no desitjables a la casa

Segur que més d’una vegada t’ha passat que arribes a casa i encara fa olor del que has menjat al migdia. Amb una airfryer estes situacions s’acaben per complet. El seu funcionament fa que a penes es desprenguen olors i no es distribuïsquen per tot l’espai.

Optimitzen el temps en la cuina

Com hem esmentat anteriorment, el seu fàcil ús et permet ser eficient en el teu dia a dia. Basta només amb deixar els aliments dins de la fregidora i podràs ocupar-te d’altres tasques durant l’espera.

No varien la temperatura de l’ambient

Qui ha estat prop d’un forn convencional sap que caldea l’ambient durant bastant temps després de ser utilitzat. Si vius en una zona fresca, és una bona notícia, però si vius en un lloc càlid pot arribar a ser una cosa incòmoda.

Un altre aspecte destacable de les fregidores d’aire és que no calfen la cuina i la teua comoditat no es veurà afectada.

Després d’haver llegit aquest article, queda bastant clar que val la pena comprar una fregidora d’aire per a millorar la teua salut i la comoditat de la teua llar.

Si necessites més informació o tens dubtes sobre els diferents models, a Electrodomèstics Agustí estarem encantats de poder ajudar-te.

A més tenim les millors ofertes i promocions i una gran varietat de models i marques per a trobar la teua fregidora ideal.

Anima’t!

DESEMBRE

- PUBLICITAT -