- PUBLICITAT -

 

7 estudiants de primària de Castelló obtenen premis extraordinaris al rendiment acadèmic de la Generalitat

Els 7 alumnes pertanyen als centres C.E.I.P. Severí Torres, Col·legi Hernández i Col·legi Sant Doménech.

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport ha fet públic el llistat d’alumnes d’educació primària que han obtingut premi extraordinari al rendiment acadèmic per les seues qualificacions en el curs 2018-2019. Aquest guardó ha sigut atorgat a set alumnes dels tres centres educatius de Castelló. Es tracta d’un reconeixement a l’esforç i treball diari realitzat per aquests alumnes durant el curs passat.

PUBLICITAT

Del CEIP Severí Torres han sigut guardonades:
Roser González i Lorente
Clara Tolsà i Pons

Del Col·legi Hernández:
Joan Gaitán i Grimaltos
Guillem Vallés i Mascarós
Joana Verdú i Grimaltos

Del Col·legi Sant Doménech:
Laura Casanova i Serrano
Andreu Llopis i Escorcia.

Totes i tots ells van cursar 6é de primària en el passat curs 2018-2019 obtenint la màxima qualificació. Els alumnes premiats rebran un diploma a l’excel·lència en el rendiment acadèmic expedit per la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, que serà lliurat en un acte acadèmic organitzat a l’efecte. Este premi es farà constar en el seu expedient acadèmic per mitjà d’una diligència específica, que haurà d’emplenar el centre docent en què l’alumne o alumna haja finalitzat l’etapa.

El Regidor d’Educació, Richard Garrigues, ha volgut “felicitar a tot l’alumnat que ha sigut mereixedor d’aquest guardó i els ha animat a que continuen obtenint tan bons resultats en futures etapes educatives”.

Enhorabona a l’alumnat i als seus mestres i també a les seues famílies.

Ajuntament de Castelló

- PUBLICITAT -