- PUBLICITAT -

Després d’un breu descens tèrmic, el ponent torna a marcar presència abans durant el cap de setmana

CN | Aida

L’evolució meteorològica hui dissabte, es presenta dinàmiques variables en les jornades vinents, segons els informes del Servei Meteorològic.

Ahir, després d’un matí encalmat que va propiciar un lleu descens de les temperatures, la situació va canviar durant la nit i a la matinada, amb un lleuger increment en la influència del vent. Aquest migdia, les temperatures tendeixen a augmentar novament, superant els 20 graus Celsius al centre i a la costa, gràcies als vents de ponent.

La nit, tot i ser fresca, no arriba als nivells de la jornada anterior. El centre del dia es caracteritzarà per la presència de pocs núvols al cel, i els vents de ponent continuaran influint en les temperatures, que es mantindran elevades per aquesta època de l’any.

De cara al cap de setmana, s’espera que el vent de ponent continue hui al matí, però amb el pas de les hores, cedirà pas al xaloc, provocant un descens en les temperatures que es mantindran per sota dels 20 graus Celsius.

Diumenge, malgrat una presència més marcada de núvols al centre, sud i costa, no es preveuen conseqüències notables. No obstant això, el ponent tornarà el dilluns, portant de nou temperatures més elevades. Les esperances de pluja semblen dependre de futurs canvis de situació més propicis.

La previsió meteorològica recorda als ciutadans de Castelló mantenir-se al tant de les actualitzacions per a planificar les seues activitats en consonància amb els canvis en les condicions atmosfèriques.

Passeu bon cap de setmana… ploga o faça sol, faça fred o calor.

Jordi Payà

- PUBLICITAT -