- PUBLICITAT -

El descens tèrmic serà prou més acusat per l’interior

CN | Jordi Payà

Sembla que demà el vent bufarà amb menys força. Només al nord es manté l’avís meteorològic per vent, i per mala mar a la zona marítima del nord de Castelló.

Dia clar i assolellat però més fred en haver baixat les temperatures nocturnes. Al nord també baixaran les màximes mentre que al centre i al sud es mantindran sense canvis.

Durant la matinada cap a dijous el vent quedarà més fluix obligant-nos a encendre estufes i llars, i fer-les funcionar a ple rendiment perquè les temperatures continuaran baixant.

El cel continuarà lliure de núvols. Només veurem els estels dels avions que tanta polèmica generen.

Demà dijous farà més fred de matí i també de vesprada. De fet, pense que pocs o cap observatori arribaran als 20 graus i a la nit han sigut més els que han baixat apropant-se als zero graus.

Divendres encara es deixarà sentir el ponent, però serà un poc més càlid i farà pujar les temperatures dos o tres graus. I com vos comentava ahir l’oratge de l’últim cap de setmana del mes de novembre tampoc serà massa diferent. Començarà amb ponent fluix i temperatures prou suaus i acabarà amb vent fluix i temperatures més fresques.

Passeu bon dimecres… ploga o faça sol, faça fred o calor.

Jordi Payà

- PUBLICITAT -