- PUBLICITAT -

 

El 8 de març de 2023, el poble de Castelló commemorarà el Dia Internacional de la Dona amb una concentració organitzada per la regidoria de la Dona i Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de Castelló. L’acte tindrà lloc a la Plaça de l’Ajuntament, a partir de les 20.00 h.

PUBLICITAT

Concentració 8 de maig de 2019

L’objectiu d’aquest esdeveniment és conscienciar sobre la igualtat i l’equitat de gènere, que són principis universals de justícia. L’equitat de gènere va més enllà de la igualtat formal en reconéixer i abordar els desavantatges històrics i estructurals als quals s’enfronten les dones en la representació política i en els mercats laborals, entre altres àmbits. Pretén garantir que tothom tinga les mateixes oportunitats i accés als recursos, independentment del seu gènere.

Durant l’acte, es farà la lectura del manifest per part de les regidores de l’Ajuntament de Castelló, que representen tota la comunitat castellonera i finalitzarà l’acte el sr. alcalde Òscar Noguera i Alberola. Des de la regidoria animem  tota la ciutadania castellonera a assistir no només a aquesta concentració, sinó també a totes les activitats programades al llarg del mes de març per commemorar el Dia Internacional de la Dona.

Aquest esdeveniment serveix per a recordar que l’equitat de gènere no és només una qüestió de dones, sinó un principi fonamental que beneficia tots els membres de la societat. Mitjançant la promoció de l’equitat de gènere, podem crear una societat més justa i equitativa per a tothom.

Regidoria de la Dona i Polítiques d’Igualtat
- PUBLICITAT -