- INFORMACIÓ -

 

Celebrarem enguany i al llarg de tot l’any el 50é aniversari de la formació de persones adultes, que no de l’Escola que porta el nom de Paz Mínguez, però que en realitat és un dels fruits d’aquell plantejament, concebut i portat a cap de manera altruista i desinteressada per un mestre de Castelló entregat al seu ofici i vocació, Vicent Domènec Pastor i Franco.

PUBLICITAT

Per una casualitat va poder assistir a una convocatòria on hi havia unes persones adultes fent un examen per accedir a una titulació oficial, la bona qüestió és que el mestre castelloner va veure amb els seus propis ulls com ningú del seu poble optava pels beneficis de la convocatòria, i és que, clar, calia haver-se preparat, i on s’havien de formar aquelles persones a les quals el tren de la formació ja els havia passat? Doncs als seus respectius pobles.

Josep V. Martínez Expósito

En arribar a Castelló, es va posar a la feina immediatament, 50 anys fa d’allò i el camí ha estat llarg i costos.

Però hui tenim una oferta educativa envejable, un equip docent competent, a un edifici òptim per al seu funcionament, una demanda de places que permet formar gran nombre d’interessats/des, ja siguen castelloners i castelloneres, com dels pobles veïns.

Per a celebrar l’esdeveniment s’ha optat no per distingir una sola data, sinó tot el present any 2023, i amb periodicitat mensual s’oferirà almenys un acte i entre els que va fer saber la direcció del centre formatiu destacarem, en gener, aquesta presentació, febrer, inauguració d’un mural, març, exposició de fotos, abril, homenatge als mestres i alumnes que han passat pel centre i ja sense data concreta, teatre, portes obertes, un vídeo, una ruta didàctica, etc.


Vídeo de fotos i veu de la presentació

Castelló Notícies tractarà d’informar puntualment, com és habitual dels actes que es programaran si ens ho fan saber. Amb l’objectiu de col·laborar amb el centre formatiu de Persones Adultes Paz Mínguez, per la celebració del 50é aniversari, de les seues activitats docents i totes aquelles que l’Escola necessite.

Presentació, 50 anys de la Formació d’adults a Castelló | GALERIA |

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
- PUBLICITAT -