- PUBLICITAT -

 

El 2n Trofeu Vito Mestres de raspall professional femení va disputar ahir dilluns 26 de desembre de 2022 la seua segona semifinal, aquesta partida es va celebrar al trinquet de Castelló. En una partida molt disputada, AnaMyriam i Marina van aconseguir imposar-ser a Irene, Mar i Júlia amb un marcador de 25-10 i guanyar el seu lloc en la final de la competició.

PUBLICITAT

Allí s’enfrontaran al trio d’Aida, Amparo i Mireia, que ja esperen ansioses per l’oportunitat d’obtenir el títol del Trofeu Vito Mestres.

El dijous, 29 de desembre de 2022 el trinquet de Càrcer serà l’escenari de la jornada final del Trofeu, on s’espera una gran afluència de públic per a presenciar les partides pel títol i pel tercer i quart lloc.

A partir de les 16.30 h es disputarà el duel pel tercer i quart lloc, protagonitzat pel trio de Victòria, Natàlia i Anabel, mentre que a les 18.00 h serà el torn de la gran final entre els dos equips guanyadors de les semifinals.

El trinquet de Càrcer es vist de gala per a rebre el retorn de la pilota professional i de les millors jugadores del raspall d’elit femenina.

CN amb el raspall d’elit femení, amb l’esport.

Ací baix teniu un ‘grapaet‘ de fotos, per veure àlbum completde Joanjo Puertos piqueu ací.

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
- PUBLICITAT -