- PUBLICITAT -

 

​​​​​​A tot el món segueixen prevalent estereotips discriminatoris, normes culturals i actituds que normalitzen i trivialitzen la violència contra les dones i les xiquetes.

Les dones lesbianes conformen un grup que pateix una doble discriminació, la primera pel seu gènere i la segona per l’estigma a què està associat la seua orientació sexual.

El 26 d’abril en diverses parts de món es commemora el Dia de la Visibilitat Lèsbica, una crida cap a la construcció de societats més inclusives i la protecció dels seus drets humans, sense discriminació.

Totes les persones tenen el mateix dret a no ser objecte de violència, persecució, discriminació i estigmatització. Les lleis internacionals en matèria de drets humans estableixen obligacions jurídiques per als Estats per tal de garantir que totes les persones, sense distinció, puguen gaudir d’aquests drets. Els drets humans són universals – no poden invocar pràctiques i creences culturals, religioses, morals ni actituds socials per justificar violacions de drets humans contra cap col·lectiu o persona.

Font: – Regidoria de la Dona i Polítiques d’Igualtat i Noves Tecnologies
- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací