- INFORMACIÓ -

 

El Grup Trobada celebra el seu 25 aniversari.

PUBLICITAT

El seu director Pep Francés ens comenta “Canten al ritme de cançons pop molt conegudes, però ho fan en valencià. Tenen entre 10 i 12 anys i porten molta marxa en el cos. Ells són el Grup Trobada, un conjunt de cantants i balladors format per alumnes del col·legi públic Severí Torres de Castelló de la Ribera”.

“Així es presentava el Grup Trobada en l’edició del seu primer CD. Un projecte que es va iniciar al nostre centre ara fa 25 anys. Des dels seus inicis, el grup ha participat en multituds d’actes: Trobades, Premis Samboris, Fira de Santa Llúcia, festivals fi de curs, etc. Enguany, amb el confinament, no hem pogut estar presents en la Trobada d’Alzira, on pensàvem celebrar el nostre aniversari, però ho hem fet des de casa, amb l’edició d’un vídeo cantant i ballant ‘La Ferida’, el famós tema de La Fúmiga”.

Aquest vídeo del Grup Trobada fet des del confinament amb motiu del seu 25 aniversari, serà demà transmet per  Punt a les 9 del matí al programa ‘La Colla a Casa‘, aquesta vesprada a les 17.00h entrevista a Pep Francés en el programa Territori Sonor, conduït per Manuela Alandes.

No seu podeu perdre!!!

Felicitem tots el membres que formen i han format part del Grup Trobada per fer-nos gaudir durant aquests 25 anys.

- PUBLICITAT -

2 Comentaris

  1. Enhorabona per tots els anys dedicats a ensenyar en la nostra llengua amb música, alegria i sobretot respecte i educació. ?

Comments are closed.