- PUBLICITAT -

 

Com no podia ser d’altra manera, l’alumnat de l’Escola de Música “La Lira” va celebrar amb música i alegria el fi de curs.

El passat 28 de juny, els carrers i places de Castelló van ser l’escenari de l’Audició de Final de Curs de l’Escola de Música “La Lira” de la Societat Musical “Lira Castellonera”.

PUBLICITAT

L’acte va començzar a l’interior de l’Auditori Municipal Rex, amb l’entrega de diplomes a l’alumnat que aquest any ha realitzat els estudis de 4t de Llenguatge Musical. A continuació, es va iniciar una cercavila que a ritme de dolçaina va portar al públic a les diferents actuacions dels grups de cambra de l’Escola de Música.

La cervavila va recòrrer alguns dels llocs més característics del poble com son el Carrer Major (actuació de piano i percussió); Carrer de la Sèquia (Teatre Ideal) (actuació del grup de flauta i oboè); Plaça de l’Esglèsia (actuació del grup de clarinets); Avinguda de l’Estació (actuacions del grup d’Expressió Musical junt al parc de jocs) i del grup de saxos (escenari de l’Avinguda de l’Estació); El Mercat (Grup de metall) i va finalitzar la cercavila a la Plaça de l’Ajuntament on va actuar el Grup de Corda de l’Escola de Música.

Des de l’Escola de Música “La Lira” volem desitjar un bon estiu a tot el nostre alumnat i convidem a tot el poble, gent gran i als xiquets i xiquetes, a matricular-se el pròxim curs a l’Escola de Música per gaudir de la música i cada dia fer més gran a la nostra Societat Musical Lira Castellonera.

Escola de Música La Lira

- PUBLICITAT -