- PUBLICITAT -

 

Aclariment: No cal portar l’entrepà.

La Junta Local Contra el Càncer de Castelló organitza el sopar solidari 2018 que se celebrarà dissabte 1 de setembre al Parc de l’Estació, enfront del mercat.

El preu del sopar és de 10 euros per als comensals, tenim una taula zero a 5 euros, els tiquets es poden adquirir a Seat Auvi, Café Plaça, Geladeria El Coira, L’Agustino i Carnisseria Quique o contactant amb els membres de la Junta Local Contra el Càncer de Castelló.

PUBLICITAT

L’organització del sopar solidari serà possible gràcies a les empreses i comerços del poble i des d’ací us animen a col·laborar amb la Junta Local Contra el Càncer de Castelló.

Tot el que es col·lecte serà destinat a l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) que és una ONL (Organització No Lucrativa), privada i declarada d’utilitat pública que porta 64 anys treballant en la lluita contra el càncer. L’AECC integra malats, familiars, persones voluntàries i professionals que treballen units per prevenir, sensibilitzar, acompanyar les persones afectades i finançar projectes de recerca oncològica que permetran un millor diagnòstic i tractament del càncer. L’AECC manté com un dels seus objectius prioritaris la recerca oncològica de qualitat i és, a dia de hui, l’entitat social i privada que més fons destina a investigar el càncer amb 40 milions d’euros compromesos en mes de 250 projectes en tot l’Estat espanyol.

Cartell
- PUBLICITAT -