- INFORMACIÓ -

 

Carnestoltes escolar 2019: Un allau de xiquetes i xiquets disfressats gaudeixen d’un “carnestoltes de traca”.

PUBLICITAT

La vesprada del passat divendres, 1 de març, centenars de xiquetes, xiquets, mares, pares i mestres, de les escoles Infantil, Hernández, Severí Torres i Sto. Domingo de Castelló eixiren al carrer disfressats i emplenaren el poble de música, colors, aldarull i rialles per celebrar el carnestoltes, un carnestoltes de traca, deien enguany.

Després d’unes setmanes ocupats en el disseny i la confecció de les disfresses, havia arribat el moment de lluir-los i fruir del carnestoltes. Coordinats per la Comissió d’Activitats Extraescolars del CEM, a les 15h, simultàniament, des de la placeta de Llopis i en la ronda de l’Almenà començaren a eixir l’alumnat de Sto. Domingo i el del Severí Torres, respectivament, acompanyats per les respectives xarangues de música.

Després d’arreplegar els companys i amics del col·legi Hernández i de l’escoleta Infantil, respectivament, els dos grups coincidiren a la plaça de Pepe Roig; i des d’ací començaren, acompanyats per la Policia Local, el passacarrer col·lectiu pel centre del poble fins arribar, enguany, al parc de l’estació.

Allí els esperava el personal del grup d’animació, que reberen l’allau de disfressats amb música i cançons i, més tard, escenificaren el “Pregó de Carnestoltes”. En acabar el pregó, els acomiadaren per què cada grup tornara als centres de procedència. Més tard, i des d’allà, acompanyats per les respectives famílies, marxaren per retrobar-se més tard a l’esplanada del mercat Municipal.

Prop del mercat municipal els esperaven encara més sorpreses: El berenar que els havia preparat el col·lectiu d’animació, amb xocolata i ensaïmades, i l’actuació del grup d’animació escenificant diversos tallers i actuacions per què els més menuts i les famílies s’ho passaren d’allò més bé.

Així, quatre hores més tard, amb la crema del carnestoltes, finalitzava una vesprada lúdica, divertida i participativa per tothom, gràcies a la col·laboració i coordinació de tots els col·lectius escolars i municipals implicats.

Visca Carnestoltes!

Picant ací podeu veure la resta de fotos.

Comissió d’Activitats Extraescolars del CEM de Castelló

- PUBLICITAT -