- PUBLICITAT -

 

El castellonenc Maurici Belmonte Monar ha publicat una nova novel·la, «Sitoé», amb aquesta obra Maurici ha quedat per segona vegada finalista del Premi de Narrativa Juvenil Ciutat de Torrent.

PUBLICITAT
Maurici Belmonte i Monar, autor se Sitoé

En el vídeo entrevista, Maurici ens conta per quina raó ens trobem en el lloc de la gravació, dels paisatges que descriu la novel·la, del personatge Sitoé. I de moltes més coses… fins i tot si es presentarà a Castelló… No us la podeu perdre, ni l’entrevista ni la novel·la!

SITOÉ   Maurici Belmonte i Monar

SITOÉ i la seua germana són arrancades bruscament de la seua família, la seua tribu i la seua forma de vida a l’Àfrica i acaben sent venudes en un mercat d’esclaus. Sitoé servirà a uns senyors que la usaran per a les seues satisfaccions personals secretes. Però la seua manera de ser i el gran poder d’atracció que exerceix sobre el seu amo faran que al cap d’uns anys li atorgue la llibertat.

Maurici al clot del negre, riu Xúquer, Cotes

MAURICI BELMONTE I MONAR és psicopedagog en un institut de secundària. En Tabarca Narrativa ha publicat Corre Tango Bob, corre i Alison i l’enigma de l’amor, i en Tabarca Juvenil Bes de xocolata. Des de la perspectiva d’un professional de l’educació, l’escriptura és la manera que té de plantejar temes que servisquen de reflexió als joves.

- PUBLICITAT -