- PUBLICITAT -

 

Demà dimecres, 19 d’octubre de 2022, a les 19.30 h, es realitzarà una xarrada sobre sexualitat per a les famílies de Castelló, per complementar les que férem per als xiquets i xiquetes a totes les escoles.

PUBLICITAT

Aquesta activitat està impulsada per la regidoria de la Dona i Polítiques d’Igualtat, el lloc on s’impartirà serà a l’Escola d’Adults Paz Mínguez, 2n pis, aula C3.


Lara Avargues, serà l’encarregada de coordinar la xarrada anomenada ‘L’escola de famílies’.

Lara és Psicòloga General Sanitària especialitzada en Sexualitat i Teràpia de Parella. És especialista en Formació mitjançant cursos i xarrades de temàtiques molt diverses.

Lara Avargues

Segons diu en la seua pagina web, “ella sempre he cregut que cada persona li pertany un lloc en el món, que cadascun de nosaltres posseeix un ésser amb uns objectius i una missió a complir. Aquests han d’anar desenvolupant-se a través dels coneixements i habilitats adquirides per totes les experiències passades, amb l’empoderament necessari per a dur-lo a terme”.

“No obstant això, a vegades, això no és suficient. Per això, em presente com un recurs per a promoure tot allò que caracteritza a una persona. Ajudant-la a aconseguir els seus reptes i a desenvolupar-se cap a una part positiva i intel·ligent, a potenciar i somriure a la vida, a impulsar-la, a seguir i a descobrir junts que li fa feliç a cada segon”.

Regidoria de la Dona i Polítiques d’Igualtat

- PUBLICITAT -